Technikum Hotelarstwa
Uczennice klasy I Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Technikum Hotelarstwa swoje umiejętności zawodowe doskonaliły podczas wakacyjnych praktyk w hotelu Miodowy Młyn***
- Kolejny kurs dla młodzieży z klas Technikum Hotelarstwa tym razem odsłaniający arkana wiedzy sommelierskiej.
- W tajniki sztuki kelnerskiej uczniów klas Technikum Hotelarstwa i Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych wprowadzał Bartłomiej Gawlak-Kubik Master Bartender, Prezes Okręgu Południowego Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
- Uczniowie Technikum Hotelarstwa oraz Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych zgłębiali tajniki miksologii. Kurs prowadził Master Bartender Lesław Dumański
- Technikum hotelarstwa z innowacją kosmetyczną
- Hotelarki z I THO z branżową wizytą w Pensjonacie "Kamienica przy Bramie"