Nazywam się Remigiusz Wasilewski. Jestem absolwentem Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Zespole Szkół nr 1 w Opatowie, rocznik 2020.
Nie ukrywam, że od zawsze lubiłem krzątać się w kuchni, a efekty mojej pracy były udane i doceniane. Dlatego podjąłem naukę  w „Żywieniówce” na „Górce”. 
W szkole na zajęciach teoretycznych i praktycznych z przedmiotów zawodowych, a także podczas licznych kursów, szkoleń, stażów krajowych i zagranicznych, zdobyłem cenną wiedzę i doświadczenie, a przede wszystkim rozwinąłem swoje kulinarne pasje. Obecnie koncentruję się  na projektowaniu i wykonywaniu  tortów.  Wkładam w to dużo serca wychodząc z założenia, że tylko to co przygotowuje się z miłością jest naprawdę smaczne.
Oto przykłady  moich „tortowych wariacji”.
Uwierzcie lata spędzone w „Żywieniówce” to czas wspaniałych doświadczeń osobistych i zawodowych, a także  przyjaźnie  i wspomnienia, które zostaną w pamięci na długo.
Serdecznie polecam Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych. Najlepsza szkoła.

Remigiusz w kuchni przy pracy oraz kilka zdjęć pięknie udekorowanych tortów