Mąka, cynamon, goździki, ..., będą aromatyczne pierniki
Mikołajki w Żywieniówce
Poznajemy układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego i zasady planowania produkcji w zakładzie żywienia zbiorowego
Żywieniówka na zajęciach warsztatowych promujących zdrowy tryb życia, poszerzających wiedzę o czynnikach ryzyka i profilaktyce nowotworów
Wieczór andrzejkowy, to nie tylko wróżby i zabawy… nie obejdzie się bez przekąsek…, tym razem w wykonaniu klasy I TŻiUG
VII Opatowski Bieg Niepodległości i rozgrzewająca grochówka
Rozważnie gotuję, żywności nie marnuję - Światowy Dzień Żywności 2019
Pracownia gastronomiczna
Obsługa konsumenta
Młodzież Żywieniówki na zajęciach z prewencji nowotworów głowy i szyi oraz profilaktyki antytytoniowej w Świętokrzyskim Centrum Onkologii w Kielcach. 20.XI.2019
Miesięczna praktyka zawodowa uczniów z klasy III TŻiUG 2019
Konferencja podsumowująca projekt Zawodowo po Europie
Żywieniówka na praktykach w Portugalii
Pyszny bufet już czeka...
Warsztaty kulinarne „Wiemy, co jemy i zdrowo żyjemy” ...