Strona ZS Nr1 w Opatowie
    • Aktualności
    • Informacje o szkole
    • Grono Pedagogiczne
    • Biblioteka szkolna
    • Kalendarium szkolne
    • Dokumenty szkolne
      • O patronie
      • prezentacja
      • Dyrektorzy
      • Z „Górki” w świat
      • Okiem Belfra
      • Wywiady z dyrektor Magdaleną Gdowską
      • Pamiątkowa Księga Jubileuszowa
    • Liceum Służb Mundurowych
    • Technikum Hotelarstwa
    • Technikum Logistyczne
    • Technikum Pojazdów Samochodowych
    • Technikum Mechanizacji Rolnictwa i Agrotroniki
    • Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
    • Technikum Budowlane
    • Technikum Reklamy
    • Szkoła Branżowa I stopnia
    • Szkoły w systemie dziennym
    • Szkoły w systemie zaocznym - Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
    • PRIMUS INTER PARES
    • Plan lekcji
    • Samorząd szkolny
    • Szkolne Koło Wolontariatu
    • Konsultacje nauczycieli
    • Wykaz Podręczników 2025/26
    • Nowe linie autobusowe
    • Podanie o wydanie duplikatu legitymacji szkolnej
    • Wniosek o wydanie duplikatu świadectwa
    • Dyżury pedagogów
    • O warsztatach ...
    • Z życia warsztatów ...
    • Procedury reagowania w przypadku wystąpienia wewnętrznych i zewnętrznych zagrożeń fizycznych w szkole
    • Gdzie szukać pomocy?
    • PROCEDURY ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA I ZDROWIA
    • PROCEDURA ORGANIZOWANIA I UDZIELANIA POMOCY PSYCHOLOGICZNO - PEDAGOGICZNEJ
    • Regionalny Program Zdrowotny w zakresie zapobiegania i wczesnego wykrywania cukrzycy typu drugiego
    • e_dziennik
    • INFORMACJE O DZIENNIKU
    • Projekt EZWP
    • Projekt NSzZ-NR
    • Projekty PO WER
      • Portugalia 2016
      • Włochy i Portugalia 2017
      • Hiszpania i Portugalia 2017-18
      • Bułgaria 2019
    • Projekt ERASMUS+
      • Irlandia2020
      • Projekt "Zawodowo - Międzynarodowo 2"
      • Portugalia
      • Projekt "Zawodowo - Międzynarodowo 3"
      • Projekt „Zawodowo - Międzynarodowo 4”
      • Portugalia 2025
    • Projekty RPOWŚ
      • Uczniowie ZS nr1 bliżej rynku pracy
    • Projekt Nowoczesna Szkoła
    • Projekt Czas Profesjonalistów
    • Rozbudowa kompleksu sportowego i warsztatów szkolnych
    • Dziś uczeń jutro student
    • Profesjonaliści z regionu opatowskiego – podniesienie jakości szkolnictwa branżowego
      • Rekrutacja
      • Kurs fotograficzny
        • Ogłoszenie
        • Klauzula informacyjna
        • formularz zgłoszeniowy pracodawcy (do pobrania)
      • Wysoka jakość szkolnictwa branżowego w Technikum im. płk. Jana Piwnika Ponurego z Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie
      • Wsparcie szkolnictwa ogólnego w powiecie opatowskim
    • Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa
    • Politechnika Świętokrzyska
    • WSL w Poznaniu
    • Fundacja Grom Combat
    • WKU Sandomierz
    • Magneto Marelli
    • OSKP Okalina Kol.
    • PitStop
    • Wulkanizacja Papaj
    • ARChmielewski
    • Trille Valtra
    • AgroSerwis
    • P. P. H. U. Marian Kisiel
    • Ankieta absolwenta liceum
    • Ankieta absolwenta technikum
    • Ankieta absolwenta zasadniczej szkoły zawodowej
    • Matura informacje
    • Egzaminy zawodowe
    • Archiwalne
    • Bieżące
    • Dane kontaktowe
    • Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych
    • Internat
    • PROCEDURA ORGANIZOWANIA I UDZIELANIA POMOCY PSYCHOLOGICZNO - PEDAGOGICZNEJ
  • MEN
  • Centralna Komisja Egzaminacyjna
  • Facebook
  • Instagram
  • W rankingach „Perspektyw”
  • bip
  • Dostępność

Aktualności

 

 

Druzyna meczów matematycznych siedzi na kanapie

Matematyczna drużyna w ćwierćfinale Meczów Matematycznych!

MatTeam Górki awansował do kolejnego etapu konkursu "Mecze Matematyczne" organizowanego w ramach projektu "Matematyczna Liga Mistrzów".

Więcej…

Grupa młodzieży z nauczycielem w strojach vintage

NASZA MOC, NASZA PLANETA – to hasło przewodnie Światowego Dnia Ziemi 2025

Tegoroczne obchody skoncentrowały się na potrzebie przyspieszenia przejścia na odnawialne źródła energii, takie jak energia słoneczna, wiatrowa, wodna, geotermalna i pływowa. Kluczowym przesłaniem było wezwanie do potrojenia globalnej produkcji energii odnawialnej do 2030 roku, co pozwoli zbudować zrównoważoną przyszłość. Przejście na odnawialne źródła energii m.in. zmniejsza emisję gazów cieplarnianych, poprawia jakość powietrza oraz redukuje choroby związane z zanieczyszczeniem.

Więcej…

Trzech młodych kucharzy stoi w kuchni

Pysznie, nowocześnie i ekologicznie - warsztaty kulinarne w Żywieniówce.

Uczniowie Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych uczestniczyli w warsztatach kulinarnych pt. „Kuchnia tradycyjna w nowoczesnej odsłonie”. Zajęcia prowadził pan Łukasz Wasik – szef kuchni Restauracji „Lokalna” w Górnie, który przekonał wszystkich, że z prostych składników można wyczarować wyjątkowe smaki. Uczestnicy z podstawowych, lokalnych surowców techniką dekonstrukcji sporządzali standardowe potrawy obiadowe w wersji XXI wieku.

Więcej…

stół z potrawami wielkanocnymi na tle flagi brytyjskiej

English Tea Time

Easter Tea Time czyli kolejna lekcja języka angielskiego z cyklu „Na pograniczu kultur”, tym razem poświęcona obrzędom wielkanocnym. Ulubione zabawy Brytyjczyków: turlanie oraz szukanie jajek czekoladowych. Celebrowanie świątecznych spotkań przy filiżance herbaty z mlekiem koniecznie i obligatoryjnie maleńkie kanapeczki z zielonym ogórkiem. Wyśmienita kawa kusi zapachem i zachęca do degustacji ciasteczek. Polskie tradycje są reprezentowane przez przepyszne kiełbasy, jajeczne dania jak również mazurki i wielkanocne baby. Na Górce łączymy obyczaje więc: Happy Easter czyli Wesołych Świąt Wielkiej Nocy.

Więcej…

  1. SOCIAL MEDIA - być czy nie być?
  2. Młodzi rolnicy z „Górki” przeszli kolejne szkolenie z agrotroniki
  3. Niezapomniana wizyta w Teatrze Narodowym
  4. Duma i radość! Nasi uczniowie wśród najlepszych w województwie!
  5. Dzień Matematyki jest tylko jeden!

Strona 4 z 253

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10